Zorgvergelijker 2018 - Zorg Vergelijker

Met de zorgvergelijker kun je de basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen zoals tandarts en fysiotherapie vergelijken. De bovenstaande zorgvergelijker is voor 2017, handig wanneer je nu een nieuwe zorgverzekering gaat afsluiten. Bijvoorbeeld wanneer je net 18 jaar geworden bent. De zorgvergelijker 2018 is begin november beschikbaar. Door te spelen met de filters zie je direct de goedkoopste zorgverzekering voor jou. Klik bij meerdere zorgverzekeraars op ‘Vergelijken’ om vervolgens de beste keuze te maken.

Zorgverzekering vergelijken: aandachtspunten voor de zorgvergelijker

Waar vroeger enkel Independer en Ben Woldring actief waren met een zorgvergelijking heeft de Consumentenbond inmiddels ook een commerciële insteek. Zoals bij iedere zorgvergelijker is ook goedkope zorgverzekering 2018.nl gebaat bij het afsluiten van de vermeldde ziektekostenverzekeringen. Dit betekent echter niet dat de getoonde zorgverzekeraars handmatig naar achter worden geschoven. Wij proberen een zo goed mogelijk overzicht te tonen waardoor je een goede zorgvergelijking kunt maken. Tijdens deze persoonlijke zoektocht kun je direct kiezen voor de beste en goedkoopste zorgverzekeringen. Wij verwijzen je altijd door naar de website van de zorgverzekeraar, zo kun je in een vertrouwde omgeving je zorgverzekering 2018 afsluiten.

3 belangrijke vragen bij vergelijken:

  • 100% keuzevrijheid in artsen en ziekenhuizen, of neem je genoegen met minder keuze?
  • Neem je een goedkopere zorgverzekering door te kiezen voor een hoger eigen risico?
  • Verzekeren tegen tandartskosten, vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en eventueel als extra brillen en lenzen?
  • Zorgpremie tussen € 71,95 en € 121,75
    Beoordeel deze website